Sa aveti o zi minunata!

Dimineata cand prima raza de soare ne dezmearda la sculare, trebuie sa zambim, sa multumim ca avem in fata o noua zi, o minunata zi, o zi unica, o zi de mari realizari, o zi de bucurii si o zi plina de piosenie!

miercuri, 7 iulie 2010

Incalzirea globala - manipulare sau adevar!

In ultimii ani, incalzirea globala a consumat multa energie si multa ... cerneala.

Unii au castgat proiecte importante, unul a luat si un premiu Nobel, iar incalzirea globala a ramas la fel de controversata, iar inceputul acestui an ia dat ... un sut ... in partile moi, deoarece temperaturile au fost mai scazute decat de obicei, iar ploile si-au facut de cap in estul Europei si intro parte a USA.

Ultima comunicare de la Institutului de Meteorologie al USA, ca anul acesta a fost cel mai calduros din ultimii "nu stiu cati ani" este, din pacate in acelasi context de "manipulare sau de adevar".

Regiunile supuse atentiei sau a cercetarii acestora sunt regiuni care scapa de verificare din surse alternative, ceea ce planeaza asupra rezultatelor, vagi banuieli de amatorism sau de "cercetare facuta din picior".

Deci, in acesta prima parte a anului, pana la anuntul Institutului American de Meteorologie, incalzirea globala a trecut pe un plan secund, datorita altor tipuri de evenimente naturale cum ar fi eruptia fulminanta a vulcanului din Islanda si perturbarea traficului aerian in mare parte a spatiului european, ceea ce a demonstrat ca omul ca fiinta acceptata de divinitate pe aceasta planeta nu are nici o putere in fata capriciilor naturii si ca incalzirea globala este la cheremul altcuiva si in nici un caz al spatiului uman.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu